Épület és építmény tervezés, design

Budai Jégbüfé design

Kávézó és cukrászda
Budapest, II. ker. Fény u. 15.

Megbízó: Fény-jég Szolgáltató Kft.
1114 Budapest, Bocskai út 21.

Tervező: Bauplan Kkt.
1046 Budapest, Sporttelep utca. 29.

Építészet: Varga István, V. Kovács Gabriella

Design: Varga Noémi, Reich Wanda, Gryllus Ábris
http://numbernowdesign.tumblr.com/

Tervezett átalakítás
Megrendelőnk cukrászati termékeit az utca felé közvetlenül is árusítani kívánja. A Lövőház utca felől fagylaltot, a Fény utca felől goffryt akar árulni vendégeinek. Az üzleti koncepció szerint a vendégek az üzlettérből az ablakokban lévő pultok előtt állva fogyaszthatnak, és ezalatt közvetlenül kilátnak az utcára, illetve az utcáról a járókelők számára a benti vendégek minél inkább láthatóak lesznek.

Árnyékoló:
Az összes nyílászáró főlé fém zártszelvény szerkezetre feszített csapadék és UV sugárzásálló feszített textil kerül a tervezett logóval ellátva, amely szitázási eljárással készül.

Lábazat:
A homlokzati vakolt felülettől, a megmaradó 10-12 cm-re kiálló műkő lábazat tisztítása és mosható impregnáló réteg felvitele készül.

Homlokzati falfelület:
A bontás és építés során keletkezett sérülések kijavítása, a festett vakoltfal helyreállítása, Caparol Oxidschwarz 33S4 jelű színre festve az első szint párkányáig.

Cégér világítótestek:
A homlokzati külső kommunikáció fontos része az ablakfülkékbe helyezett világítótestek, melyeken logó és a cégnév jelenik meg.

Előző | Vissza | Következő